Αντιανεμικές Ζελατίνες

Οι αντιανεμικές ζελατίνες – διαφάνειες αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία και τη θερμομόνωση των εξωτερικών χώρων (βεράντες, υπαίθριους χώρους, αίθρια).

Η ζελατίνα λειτουργεί ως ανεμοθραύστης με αποτέλεσμα να αποτρέπει την είσοδο του ψυχρού αέρα προς το εξωτερικό περίβλημα της κατοικίας. Παράλληλα προστατεύει από τη βροχή, τη σκόνη, τον θόρυβο και το χιόνι.

 

Είναι διάφανη επιτρέποντας αφενός την οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο και αφετέρου την εισροή των θερμών ηλιακών ακτίνων στον εσωτερικό χώρο.

 

Κατά τους χειμερινούς μήνες οι θερμές ακτίνες που εισέρχονται εγκλωβίζονται στο εσωτερικό (φαινόμενο θερμοκηπίου) με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας. Κατ’ επέκταση πραγματοποιείται μείωση της ενέργειας που απαιτείται για την θέρμανση του εσωτερικού της κατοικίας.

 

Έτσι επιτυγχάνεται οικονομία στα έξοδα θέρμανσης. Καθαρίζεται εύκολα με νερό και μαζεύεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η χρήση της δεν είναι απαραίτητη.

Ζελατίνες Αντιανεμικές

Οι αντιανεμικές ζελατίνες  αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία και τη θερμομόνωση των εξωτερικών χώρων.

Οι αντιανεμικές ζελατίνες είναι ιδανικές για κλείσιμο εξωτερικών χώρων προσφέροντας μεγαλύτερη θερμομόνωση στον χώρο σας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των αντιανεμικών τεντών είναι:

  1. Κατάλληλη για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
  2. Εκτός από διάφανη ζελατίνα η κάλυψη μπορεί να γίνει με άλλα σχέδια
  3. Η κατασκευή είναι ιδιαίτερα σταθερή και αντέχει σε δυνατό αέρα.
  4. Η σωστή εγκατάσταση που εγγυάται η Ergotent, δεν αφήνει κενά και προστατεύει από έντονα καιρικά φαινόμενα όπως αέρας και βροχή κ.α.

Συμβουλή

Οι αντιανεμικές ζελατίνες σπάνια χρειάζονται καθαρισμό και συντήρηση. Κατασκευάζονται με εξελιγμένα υλικά τα οποία:
  1. δε θαμπώνουν
  2. δεν τσαλακώνονται
  3. καθαρίζουν εύκολα.

Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές καθώς και άριστη γνώση των προδιαγραφών κάθε υλικού.  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στο κάθε σας πρόβλημα.

Με άπειρους συνδυασμούς σε χρώματα και ιδιότητες και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς η Ergotent είναι η καλύτερη λύση για εσάς, την κατοικία ή την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!