Επιδιόρθωση τεντόπανων

Επιδιόρθωση τεντόπανων από την Ergotent.

Επιδιορθώνουμε το ύφασμα της τέντας με χαμηλό κόστος. Μετά από χρόνια οι ραφές του υφάσματος σαπίζουν με το τεντόπανο να ανοίγει στις ενώσεις του.

Εφόσον το ύφασμα παραμένει σε καλή κατάσταση μπορεί να γίνει επιδιόρθωσή του η οποία περιλαμβάνει:

  1. πλύσιμο
  2. αντικατάσταση όλων των ραφών
  3. επανατοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, αφού εκτιμηθεί η κατάσταση του ξηλωμένου τεντόπανου, αποσυναρμολογείται και παραλαμβάνεται. Στη συνέχεια καθαρίζεται και απολυμαίνεται σε ειδικό πλυντήριο με χρήση ειδικού καθαριστικού (χωρίς προσθήκη χλωρίου) και μόνο με κρύο νερό.

Αφού στεγνώσει αποκαθιστούνται όλες του οι ραφές (ακόμα και αυτές που ενδεχομένως να μην είχαν ξηλωθεί) με κλωστές γερμανικής προέλευσης, ενώ αντικαθίσταται και το ρέλι. Τέλος, γίνεται η επανατοποθέτησή τους σε διάστημα 3-5 ημερών.

Επιδιόρθωση Τεντόπανων

Εφόσον το ύφασμα παραμένει σε καλή κατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί και η επιδιόρθωση του.

Συγκεκριμένα,

  1. Αφού εκτιμηθεί η κατάσταση του τεντόπανου, αποσυναρμολογείται και παραλαμβάνεται από την ομάδα μας.
  2. Στη συνέχεια καθαρίζεται και απολυμαίνεται σε ειδικό πλυντήριο με χρήση ειδικού καθαριστικού (χωρίς προσθήκη χλωρίου) και μόνο με κρύο νερό.
  3. Όταν στεγνώσει αποκαθιστούνται όλες του οι ραφές (ακόμα και αυτές που ενδεχομένως να μην είχαν ξηλωθεί) με κλωστές γερμανικής προέλευσης, ενώ αντικαθίσταται και το ρέλι.
  4. Τέλος, γίνεται η επανατοποθέτησή τους στο επόμενο διάστημα των 3-5 ημερών.

Επιδιόρθωση τεντόπανων με το χαμηλότερο κόστος.

Συμβουλή

 Επιδιορθώστε το τεντόπανο σας στην Ergotent και χαρίστε του περίσσοτερο χρόνο ζωής.

Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές καθώς και άριστη γνώση των προδιαγραφών κάθε υλικού.  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στο κάθε σας πρόβλημα.

Με άπειρους συνδυασμούς σε χρώματα και ιδιότητες και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς η Ergotent είναι η καλύτερη λύση για εσάς, την κατοικία ή την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!