Πλισέ Αντικουνουπικές Σίτες

Οι πλισέ αντικουνουπικές σίτες είναι ασύγκριτα ανθεκτικές στο σκίσιμο και τη φθορά. Η λειτουργία τους είναι εξαιρετικά απλή.

Ιδανική λύση για εφαρμογή σε πόρτες που απαιτούν συνεχή λειτουργία καθώς είναι πολύ ανθεκτικές στο χρόνο και στη μεγάλη χρήση. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μπορούν να καλύψουν μπαλκονόπορτες μεγάλου ανοίγματος.

Η κίνησή τους γίνεται είτε πάνω σε οδηγούς, είτε σε ερπύστρια και αυτό τις καθιστά εύκολες στη χρήση και ανθεκτικές στην πολυχρησία.

πλισέ-αντικουνουπικές-σίτες

Οι πλισέ αντικουνουπικές σίτες είναι ένα επαναστατικό προϊόν για μπαλκονόπορτες, προσφέροντας αθόρυβη εξαιρετική λειτουργία, τεράστια αντοχή και κυρίως κορυφαία ποιότητα.

Είναι εύκολη στην τοποθέτηση της, ενώ με τα ειδικά πλαστικά κουμπώματα που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να την αφαιρεί από το κούφωμα για καθαρισμό ή αποθήκευση τους χειμερινούς μήνες

Οι πλισέ αντικουνουπικές σίτες είναι ασύγκριτα ανθεκτικές στο σκίσιμο και τη φθορά. Η λειτουργία τους είναι εξαιρετικά απλή.

Όλες οι οι αντικουνουπικές σίτες που χρησιμοποιούνται απο την Ergotent είναι τελευταίας τεχνολογίας.
Εγγυόμαστε την προστασία του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας από από “ανεπιθύμητους επισκέπτες”.

Εμείς στην Ergotent προτείνουμε τις ακόλουθες κατηγορίες σιτών:

  • Οριζόντιες
  • Κάθετες
  • Πλισέ

Πλεονεκτήματα Αντικουνουπικών Σιτών

Οι αντικουνουπικές σίτες μας παρέχουν τα εξής οφέλη:
  1. Προστασία όλο τον χρόνο από κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα
  2. Αποτελεί εξαιρετικό μέσο σκίασης, προσδίδοντας προστασία από τον ήλιο
  3. Ο καθαρισμός της γίνεται εύκολα, απλώς με ένα τίναγμα ή με πέρασμα με βρεγμένο πανί.
  4. Το άνοιγμα και κλείσιμο της σίτας δεν απαιτεί μυική δύναμη και γίνεται εύκολα από όλους

Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές καθώς και άριστη γνώση των προδιαγραφών κάθε υλικού.  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στο κάθε σας πρόβλημα.

Με άπειρους συνδυασμούς σε χρώματα και ιδιότητες και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς η Ergotent είναι η καλύτερη λύση για εσάς, την κατοικία ή την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!