Οι αντιηλιακές περσίδες είναι υφασμάτινες, λειτουργούν σε 3 θέσεις συσκότισης και διατίθενται μέσα από μια μεγάλη συλλογή χρωμάτων.

Η υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρουν τις καθιστά ιδανική λύση για σκίαση σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

Με την κίνησή τους να είναι εγκάρσια από δεξιά προς τα αριστερά ή και αντίστροφα και επιτυγχάνεται με τη χρήση καδένας αλουμινίου. Η περιστροφή των περσίδων επιτυγχάνεται με τη ράβδο περιστροφής η οποία επιτρέπει την λειτουργία των 3 θέσεων συσκότισης.

Μπορούν να καλύψουν διαστάσεις πλάτους έως 6m και ύψους έως 3,5m.

persides-περσίδες

Στην Ergotent θα βρείτε αντιηλιακά στοράκια και άλλα συστήματα εσωτερικής σκίασης.


Τα αντιηλιακά στοράκια  καθώς και  οι υφασμάτινες περσίδες αποτελούν  η τέλεια λύση σκίασης εσωτερικού χώρου. Οι χώροι μπορεί να είναι είτε επαγγελματικοί είτε οικιακοί. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα σε κάθε περίπτωση.

Σε περίπτωση που δεν σας καλύπτουν οι “fixed” διαστάσεις, στην Ergotent αναλαμβάνουμε και την δημιουργία προσαρμοσμένων διαστάσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Ανάλογα την χρήση και τον χώρο που θέλετε να τα τοποθετήσετε, οι αντηλιακές περσίδες μπορούν να λειτουργήσουν σε 3 θέσεις:

  • Απόλυτη Συσκότιση
  • Ημισυσκότιση
  • Καθόλου συσκότιση

Οι περσίδες μπορούν να καλύψουν διαστάσεις πλάτους έως 6m και ύψους έως 3,5m.

Τα συστήματα εσωτερικής σκίασης μπορούν να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα μεγεθών παραθύρου, βάρους και πάχους υφάσματος.

Το δειγματολόγιο υφασμάτων ρόλερ αποτελείται από πολλές επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και τύπων υφάσματος.

Χρήσιμο

Οι αντηλιακές περσίδες είναι απλές και εύχρηστες.  Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση κορδονιού για την παλινδρομική κίνηση των περσίδων και με την χρήση πλαστικής ράβδου για την εγκάρσια κίνηση αυτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας δώσουμε την καλύτερη πρόταση λαμβάνοντας πάντα υπ’όψιν τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές καθώς και άριστη γνώση των προδιαγραφών κάθε υλικού.  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στο κάθε σας πρόβλημα.

Με άπειρους συνδυασμούς σε χρώματα και ιδιότητες και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς η Ergotent είναι η καλύτερη λύση για εσάς, την κατοικία ή την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!